بازار فروش شیره انجیر اعلا صادراتی این روزها بسیار پررونق بوده و تقاضای گسترده ای در رابطه با خرید این محصول کم نظیر اما پرخاصیت وجود دارد. انواع شیره انجیر را باید از مراکز معتبری خریداری کرد که با کمیت و کیفیت آن آشنایی دارند و به خوبی از شرایط نگهداری شیره انچیر مطلع هستند. قیمت شیره انجیر تا حد زیادی به شیوه بسته بندی آن بستگی دارد، چرا که این امر بر روی درجه کیفی محصول، تأثیر مستقیم دارد. با طرح مقدمه فوق شاید از خود بپرسید که فرق شیره انجیر صادراتی با نمونه های دیگر در چیست؟ با ما در ادامه همراه باشید تا شما را با این محصول شگفت انگیر بیشتر آشنا سازیم.
شرایط نگه داری شیره انجیر اعلا
قیمت عرضه شیره انجیر عمده و شیره انجیر تازه در بازار داخلی بسیار مناسب است و می توان گفت در بین انواع شیره های موجود در بازار قیمت این نوع شیره مقرون به صرفه می باشد. اطلاع از قیمت شیره انجیر زرد کار مشکلی نبوده و با استعلام از کارشناسان فروش مجموعه های ارائه دهنده و یا جست و جو در اینترنت به راحتی می توان به آن دسترسی یافت. لازم به ذکر است قیمت این محصول با توجه به کیفیت، نوع بسته بندی، نحوه خرید، شرکت عرضه کننده و سایر موارد میتواند متفاوت باشد. در ادامه مطلب به بررسی ویژگیها و مواد مغذی موجود در این ماده پرفایده می پردازیم…
طعم و بوی شیره انجیر کیلویی می تواند بیانگر بسیاری مسائل باشد در واقع شیره انجیر باکیفیت باید بویی مشابه با بوی مربای یا شربت انجیر دهد و طعم آن عاری از هر گونه تلخی و ترشی باشد. نکته مهم دیگر که در هنگام خرید شیره انجیر باید به آن توجه کنید رنگ آن است، رنگ این محصول از قهوه ای روشن تا تیره بوده و غلظت آن نیز البته در نوع مطلوب و مرغوب مارمالادی بوده و فاقد هر گونه ضایعات نظیر چوب، برگ و… باشد. از آنجا که به علت فیزیولوژی خاص میوه انجیر، این میوه دارای منفذ است لذا امکان ورود هر گونه حشره، آلاینده و بیماریهای قارچی در آن وجود دارد بنابراین لازم است قبل از تهیه به خوبی ضد عفونی شوند تا شیره تولید شده از نظر بهداشتی کاملا مطمئن باشد و بهتر است قبل از تهیه شیره انجیر از وضعیت بهداشت شرکت تولید شیره انجیر اطمینان حاصل یابید.
خواص مصرف شیره انجیر برای سالمندان
تولید شیره انجیر غالبا به دو شکل خانگی و کارخانه ای انجام می شود که به نام های شیره انجیر سنتی و شیره انجیر صنعتی، شناخته می شوند و هر کدام نیز طرفداران مخصوص به خود را دارند. نمونه سنتی و خانگی از شیره انجیر را می توان از فروشنده های معتبری که با کیفیت کارهای او آشنایی دارید خریداری نمایید، زیرا همانطور که اشاره شد این محصول نیاز به شرایط نگهداری مناسب و خاصی دارد. از طرف دیگر شیره انجیر سنتی باید از بهداشت لازم و کافی نیز برخوردار باشد. شیره انجیر کارخانه ای یا صنعتی به دلیل آن که توسط کارخانه های معتبر و با کمک دستگاه های پیشرفته تهیه و تولید می شود از لحاظ کیفی در سطح بالاتری از نمونه های صنعتی قرار داشته و به همین علت نیز از فروش فوق العاده ای در میان عامه مردم برخوردار است. شیره انجیر عمده در قالب بسته بندی های چند کیلویی به بازار عرضه می گردد که برای خریدار باصرفه تر باشد. بهترین نوع شیره انجیر صادراتی دارای ویژگی و مشخصات زیر می باشد:
- رنگ نسبتا تیره ای دارد، قهوه ای متمایل به سیاه.
- شهد شیره انجیر شیرین بوده اما نه آنقدر که موجب دلزدگی شود.
- غلظت شیره انجیر بسیار عالی است، یعنی نباید سفت باشد و نه آنقدر آبکی و وارفته که از روی قاشق به آسانی سر بخورد.
- شیره انجیر صادراتی در قالب بسته بندی های مختلف کیلویی و در اندازه های گوناگون بر طبق خواسته خریدار، بسته بندی و توزیع می شود.
- شیره انجیر درجه یک دارای مایعی یکدست و کاملا صاف بوده، بدین معنی که اثری از سفیدی و حباب بر روی آن دیده نمی شود.
جلوگیری از یبوست با مصرف شیره انجیر
انجیر یکی از میوه های بسیار مغذی است که حتی در قرآن نیز به نام آن سوگند یاد شده است و نکته بسیار جالبی که منجر به مسلمان شدن یک تیم تحقیقاتی ژاپنی بوده است مصرف یک به هفت انجیر به زیتون است! در واقع مصرف همزمان این دو ماده به این تعداد منجر به تولید ماده ای بسیار مهم و کمیاب در بدن می شود ضامن سلامتی به خصوص در سنین بالای 60 سال است که این رمز گشایی به علت آمدن نام انجیر و زیتون به همین تعداد یعنی یک بار انجیر و هفت بار زیتون در قرآن کریم بوده است، البته این رمز گشایی و اعلام آن توسط قرآن پژوهی مصری اعلام گردید.
متاسفانه انجیر میوه ای بسیار حساس بوده و حتی اگر روی درخت نیز بماند پس از مدت کوتاهی فاسد می شود و امکان مصرف آن برای ما کم است بنابراین یکی از بهترین راهها برای بهره بردن از این میوه خوشمزه و پر فایده استفاده از فرآوردههای آن است. یکی از بهترین فرآوردههایی با مصرف آنها می توانید خیل عظیمی از مواد مغذی را به بدن خود وارد کنید شیره انجیر است که این فرآورده درست مانند فلش های کامپیوتری تمام اطلاعات را ظرف تنها چند دقیقه انتقال می دهند اما قبل از خرید بهتر است با ویژگی های بهترین شیره انجیر آشنا شوید… از مهمترین مسائلی که باعث می شود شیره انجیر تولید شده مرغوب و مناسب باشد انجیرهای استفاده شده برای این کار است به طوری که انجیرها باید کاملا رسیده و سالم باشند و سورتینگ آنها نیز به خوبی انجام شده باشد به طوری که اثری از انجیرها کال، کپک زده و لهیده یا ترشیده در آنها نباشد.
طعم و بوی شیره می تواند بیانگر بسیاری مسائل باشد در واقع شیره انجیر باکیفیت باید بویی مشابه با بوی مربای یا شربت انجیر دهد و طعم آن عاری از هر گونه تلخی و ترشی باشد. نکته مهم دیگر که در هنگام خرید شیره انجیر باید به آن توجه کنید رنگ آن است، رنگ این محصول از قهوه ای روشن تا تیره بوده و غلظت آن نیز البته در نوع مطلوب و مرغوب مارمالادی بوده و فاقد هر گونه ضایعات نظیر چوب، برگ و… باشد. از آنجا که به علت فیزیولوژی خاص میوه انجیر، این میوه دارای منفذ است لذا امکان ورود هر گونه حشره، آلاینده و بیماریهای قارچی در آن وجود دارد بنابراین لازم است قبل از تهیه به خوبی ضد عفونی شوند تا شیره تولید شده از نظر بهداشتی کاملا مطمئن باشد و بهتر است قبل از تهیه شیره انجیر از وضعیت بهداشت شرکت تولید شیره انجیر اطمینان حاصل یابید.
افزایش انرژی بدن با مصرف شیره انجیر
در ترکیبات شیره انجیر چه به صورت سنتی تهیه شود و چه به صورت صنعتی، به ندرت دیده شده که مواد شیمیایی مضر و ناسالم استفاده شود یا اصلا استفاده نشده است؛ زیرا شیره انجیر به گونه ای است که اگر در محیطی خنک نگهداری گردد تا مدت زمانی نسبتا طولانی می توان از آن بهره گیری نمود.
به همین علت نیاز چندانی به استفاده و کاربرد ترکیبات شیمیایی نبوده مگر به مقدار اندک آن هم در صورت لزوم! میوه انجیر در مناطق کوهستانی و نسبتا گرم و خشک به عمل می آید و پس از برداشت محصول به شرایط مشابهی نیاز دارد تا عمر طولانی داشته باشد.
شیره انجیر صادراتی دارای ویسکوزیته مناسبی بوده یعنی قند طبیعی داشته و از غلظت قابل قبولی برخوردار است که این امر ساده موجب می گردد که محصول از حداکثر میزان درجه کیفی در برابر عوامل محیطی و جوی گوناگون برخوردار باشد و کیفیت خود را به شکل صحیحی حفظ نماید. در آخرین بررسی ترکیبات شیمیایی شیره انچیر صادراتی ثابت شده که این محصول به دلیل مصرف خانگی که دارد باید به شیوه صحیح، پاستوریزه شود و در قالب بسته بندی هایی مانند بطری پلاستیکی یا شیشه ای قرار گیرد تا به خوبی دوام بیاورد و به کیفیت آن آسیب وارد نشود.
سفارش شیره انجیر ارزان
همان طور که مشاهده فرمودید شیره انجیر می تواند انواع مواد مغذی اساسی لازم برای بدن را فراهم کند و در برخی مناطق شیره خرما، شیره توت و شیره انجیر را مخلوط کرده و به عنوان معجونی قوی و سرشار از ریزمغذی های مهم مصرف می کنند. تولید کننده بهترین شیره انجیر زرد به صورت عمده در بسته بندی های گوناگون و صادراتی و حتی به صورت فله ای این محصول را به صورت مستقیم و بدون واسطه با قیمتی بسیار مناسب عرضه می کنند.
شما متقاضیان محترم می توانید برای دسترسی به شیره انجیر با غلظت مطلوب و بدون هیچ گونه ماده افزودنی مضر و به صورت کاملا طبیعی از طریق سایت های اینترنتی اقدام کنید تا در کوتاهترین زمان ممکن با انواع تولید کننده های این محصول و دیگر محصولات پر طرفدار مانند شیره خرما، خمیر خرما و غیره آشنا شوید.
همان طور که مستحضر هستید یکی از قطب های تولید کننده انجیر در ایران شهرستان استهبان است و مسلما تولیدات انجیر و فرآورده های آن در این شهرستان نیز از نظر کیفیتی نسبت به سایر رقبای خود یک سر و گردن بالا تر هستند. مشکلی که برای بسیاری از ما وجود دارد عدم دسترسی به این منطقه می باشد اما خوشبختانه به یمن حضور تکنولوژی و دسترسی اقصی نقاط کشور به اینترنت، خرید و فروش از حالت سنتی فاصله گرفته و به صورت مدرن در آمده است به طوری که امروزه شاهد دهکده ای جهانی هستیم که ارتباطات در هر نقطه ای از دنیا به نقطه دیگر ممکن است.
تولید انواع شیره انجیر بسته بندی
تولید کننده انواع شیره انجیر صادراتی معتقد است که این محصول هم در تابستان پرفروش بوده و هم در زمستان، و علت آن هم طبع گرم و مزه خوشایندی است که شیره انجیر دارد. تولید شیره انجیر نیاز به روش های پیچیده ای ندارد تنها به دقت و حوصله فراوان نیاز داشته که محصولی خوب و باکیفیت تهیه شده و مصرف گردد، البته در این جا منظور شیره انجیر خانگی است.
شیره انجیر صادراتی باکیفیت با کمک دستگاه های پیشرفته تهیه و تولید می گردد که حداکثر میزان کیفیت آن را حفظ خواهد کرد و ابدا بر روی مزه و طعم محصول اثر سویی نخواهد گذاشت. فروش شیره انجیر درجه یک از طریق سایت های معتبر و شناخته شده داخلی نیز صورت می پذیرد، که کیفیت و کمیت محصول را به درستی مورد ارزیابی کارشناسان و کاربران قرار می دهند تا خریدار با داشتن اطلاعات کافی و با خیال آسوده اقدام به خرید شیره انجیر مرغوب نماید.
با این اوصاف فروش مستقیم شیره انجیر زرد به صورت عمده نیز کار دشواری نبوده و آشنایی با انواع مجموعه های معتبر به سختی چند کلیک است و نیازی به هیچ گونه تغییر مکان جغرافیایی و ماندن در ترافیک و گشتن در بازارهای انحصاری مواد غذایی ندارد. برای سفارش های با حجم بالا نیز شما می توانید به صورت آنلاین و مستقیم عمل کرده و پس از بررسی قیمتها و کیفیت فروشگاههای ارائه کننده اقدام به خرید نمایید همچنین لازم است قبل از اقدام به ثبت سفارش از اعتبار سایت فروشنده اطمینان حاصل کرده و ترجیحا از سایتهایی که دارای پروانه بهداشت و سیب سلامت هستند خرید نمایید.
فروش عمده شیره انجیر تازه
قیمت شیره انجیر همانطور که در ابتدای مطلب نیز به آن اشاره شد تا حد زیادی بستگی به نوع بسته بندی آن دارد که بر روی کیفیت محصول تأثیر مستقیم خواهد داشت. شیره انجیر را می توان هم درون کیسه های زیپ شده و بدون نفوذ هوا به درون آن، بسته بندی کرد و هم در داخل شیشه های شفاف و پلاستیکی قرار داد. اما عوامل مهم دیگری که می تواند در تعیین قیمت عمده شیره انجیر صادراتی اثرگذار باشد عبارتند از:
- میزان و درجه غلظت شیره انجیر بسته بندی.
- درجه شیرینی شیره انجیر که کاملا طبیعی باشد؛ شیره انجیر طبیعی و خالص معمولا مزه ای گس و شیرین دارد که به خوبی بر روی زبان احساس می گردد.
- عدم حباب زدگی و کف روی شیره انجیر که نشان از طبخ و تلغیظ ماده دارد.
- شیره انجیر مرغوب قابلیت ترکیب شدن با دیگر مواد مانند شیره خرما، گردو، ارده و… را دارد و تبدیل به مایعی صاف و یکدست می شود.
تعیین قیمت عمده شیره انجیر ارزان صادراتی توسط تولیدکنندگان و توزیع کنندگان این محصول انجام می شود که محصول را از زمان برداشت تا هنگام عرضه در بازار همراهی می کنند و با کیفیت و کمیت کالا آشنایی دارند. نوع صادراتی از شیره انجیر غالبا در بسته بندی های کیلویی به خریداران عرضه می گردد تا هم حمل آسان تری را داشته باشد و هم برای هر دو طرف معامله مقرون به صرفه تر باشد. بیان این که خرید شیره انجیر چه خواصی را برای بدن به دنبال دارد، چندان خالی از لطف نیست، مهم ترین خواص شیره انجیر عبارت است از:
- شیره انجیر به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک شایانی می کند و بدن را در برابر انواع بیماری ها محافظت خواهد کرد.
- برای رفع یبوست مفید بوده و ملین است.
- ماده ای انرژی زا بوده که به تناسب اندام کمک می کند.
- مصرف شیره انجیر به ویژه در وعده صبحانه باعث می گردد که انرژی فرد در طول روز به خوبی تأمین شود.
- استفاده از شیره انجیر در تابستان، تعریق بدن را زیاد کرده و حرارت اضافی را از بدن دفع می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.