فروش شیره انجیر با کیفیت

شیره انجیر با کیفیت یکی از بهترین و مقوی ترین و در عین حال خوشمزه ترین نوع شیره های گیاهی محسوب می شود، مصرف شیره انجیر به دلیل خواص درمانی متعدد و همچنین طعم لذیذ آن طرفداران بسیار دارد میوه انجیر از جمله میوه های بهشتی است که خاصیت درمانی و ارزش غذایی آن ثابت شده و در اسلام خوردن آن بسیار توصیه شده است این شیره مقوی مملو از ویتامین ها بخصوص ویتامین A, B, C است که مصرف آنها برای تامین و جذب مواد مورد نیاز بدن لازم و ضروری است.

فروش شیره انجیر با کیفیت

طرز تهیه شیره انجیر در خانه

طرز تهیه شیره انجیر در خانه پخش‌ کننده شیره انجیر، شیره باکیفیت انجیره را به دو روش صنعتی و خانگی یا سنتی تولید می کنند در اینجا روش تهیه شیره انجیر را به شما توضیح می دهیم تا همه بتوانند این ماده مقوی را در خانه تهیه کنند و نهایت استفاده را از آن ببرند. ابتدا انجیر ها را تمیز بشویید و فرصت دهید خشک شود در ظرفی بریزید و دوبرابر مقدار انجیر آب جوش روی آن بریزید.ظرف را روی حرارت با شعله کم گذاشته و میگذاریم انجیر ها خوب پخته و له شود.

بعد له شدن انجیر ها ظرف را از روی حرارت برداشته و صبر میکنیم سرد شود.انجیر ها را داخل آبکش می ریزیم و زیر آن ظرف می گذاریم تا شیره از آبکش رد شده و به داخل ظرف بریزد با قاشق یا ملاقه انجیر ها را فشار میدهیم تا تمام شیره از آن خارج شود فقط مراقب باشید دانه آنها رد نشود.در آخرین مرحله ظرف شیره را روی حرارت قراردهید تا غلیظ شود فقط مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

پس از خاموش کردن حرارت آن را از صافی رد کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.آن را در ظرف در دار تمیز ریخته و درب آن را ببندید و بهتر است در جای خشک و خنک نگهداری کنید به اینکه هم توجه کنید که شیره آبکی نباشد حتما باید به غلظت لازم برسد تا کپک نزند.شیره انجیر با توجه به خواص بی نظیر که دارد برای همه گروه های سنی مناسب است و مصرف آن در وعده صبحانه می تواند انرژی لازم برای فعالیت فرد در طول روز را تامین کند و فرد را پرنشاط و پر انرژی می کند.

خواص شیره انجیر در طب سنتی

خواص شیره انجیر در طب سنتی مصرف شیره انجیر اصل به دلیل خواص دارویی و درمانی زیادی که دارد در طب سنتی بسیار توصیه شده است در اینجا به برخی از خواص دارویی و درمانی آن اشاره شده است: در طب سنتی شیره انجیر به عنوان یک ماده با طبیعت گرم شناخته می شود که مصرف آن میزان تعریق بدن را افزایش می دهد، همچنین این شیره یک ادرار آور است برای افرادی که مشکل دفع ادرار دارند مناسب است، باعث تعدیل دما و حرارت بدن می شود.

شیره انجیر به نوعی یک ماده ضد التهاب طبیعی به شمار می آید و برای بهبود التهاب هایی مثل التهاب گلو، لثه، روده، معده و غیره مفید است شیره انگور انجیر برای کسانی که میخواهند وزن اضافه کنند و دارای لاغری زیادی هستند بسیار کمک کننده است همچنین این ماده مغذی برای تقویت دستگاه هاضمه مفید واقع می شود برای تقویت عملکرد معده روده کبد و کلیه مناسب بوده و بیماری های مربوط به آن ها را بهبود می بخشد.

شیره انجیر شیره انجیر مثل انواع شیرهای طبیعی دیگر برای درمان یبوست بسیار مفید بوده و به پاکسازی روده و دفع مواد زائد کمک میکند. طرف و قرقره کردن شیره انگور با آب ولرم برای گلودرد و سرفه مناسب است مصرف شیره انجیر برای تقویت قوای جنسی و افزایش میل جنسی در خانم ها و آقایان تاثیر بسزایی دارد همچنین برای مادران شیرده بسیار مفید واقع بوده و باعث افزایش شیر میشود.

شیره انگور دارای مقادیر زیادی آهن بوده و برای افرادی که کم خونی دارند بسیار توصیه می شود. همچنین افرادی که بعد از بیماری دوره نقاهت را پشت سر می گذارند ‌توانند با مصرف شیره انجیر قوای جسمی و انرژی مورد نیاز خود را به دست بیاورند و همچنین برای خستگی ما فرد و ضعف بدنی بسیار مفید است. این ماده مغذی برای استحکام استخوان مفید بوده همچنین برای درمان و کاهش روند بیماری هایی مانند پوکی استخوان و آرتروز مفید است.

شیره انجیر چون به هضم غذا کمک کند و آسان هضم است می توان برای وعده غذایی بچه ها نیز مورد استفاده قرار بگیرد که این ماده برای آنها توصیه می شود چون املاح و مواد مغذی زیادی دارد که می تواند برای درمان بی اشتهایی بچه ها و جبران کمبود مواد غذایی بدن کودکان مورد استفاده قرار گیرد. از دیگر فواید آن می توان به کمک آن در دفع اوره و چربی بدن نیز اشاره کرد و همچنین از آن به عنوان نوعی فراورده ضد سرطان یاد می شود.

شیره انجیر مقوی برای رفع تشنگی

شیره انجیر مقوی برای رفع تشنگی انجیر یک نوع گیاه بومی آسیای غربی و کشورهای مدیترانه ای است که در مناطقی با آب و هوای معتدل و گرمسیری می روید و از نظر طبع شناسی دارای طبع گرم و تر است و مصرف آن در فصل تابستان چه به صورت خام چه به صورت شیره و سایر مشتقات آن می تواند برای رفع عطش و تشنگی بسیار مفید باشد همچنین می‌توان از آن شربت تهیه کرد و برای رفع تشنگی میل کرد.

شیره انجیر و سایر محصولاتی که از انجیر تهیه می شوند مثل مربا شربت ترشی و حتی خام آن علاوه بر خوش مزه گی و طعم دلنشین آن خاصیت های دارویی و درمانی فراوانی نیز دارد برخی از این فواید را در اینجا بیان می کنیم این محصول بی نظیر و مغزی انرژی زا بوده و برای افرادی که دارای ضعف و بی حالی و خستگی بدنی هستند بسیار مفید بوده و می تواند انرژی تحلیل رفته و آنها را به آنها بازگرداند و به راحتی می توانند فعالیت های روزانه خود را انجام دهند.

یک ملین و مسهل طبیعی بوده و برای رفع یبوست می توان از آن استفاده کرد. سرشار از امگا ۳ و امگا ۶ بوده و برای رفع افسردگی و تمدد اعصاب بسیار کارآمد است دارای مقادیر زیادی کلسیم بوده و برای ساییدگی و پوکی استخوان مفید است و به تحکیم استخوان و دندان ها کمک می کند. برای انواع زخمهای معده و روده ای مفید بوده و می‌تواند به درمان آنها کمک کند. کاهنده اسید اوریک و کلسترول خون است برای درمان سرما خوردگی و سرفه و پایین آوردن تب می توان از آن استفاده کرد.

عرضه شیره انجیر با کیفیت

عرضه شیره انجیر با کیفیت فروش مستقیم شیره انجیر به صورت اینترنتی و توسط نمایندگان فروش صورت می گیرد فروش اینترنتی و بدون واسطه هم برای فروشندگان و هم برای مشتری سودآور بوده است چرا که به واسطه ها حذف شده و مشتریان با قیمت کمتری محصولات بیشتری را سفارش می دهند و چون قیمت پایین تر است مشتریان رغبت بیشتری برای خرید دارند در نتیجه فروش بالا رفته و فروشندگان نیز به سود بیشتری می‌رسند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما