خرما میوه ای است که تمام بخش های آن قابل استفاده و دارای پیشینه بهره برداری است. خمیر خرما صادراتی هم از انواع مختلف این میوه، با دستگاه های تولید شتاب و بدون دخالت مستقیم انسان به صورت تمیز تهیه و بعد از نمونه برداری و آزمایش های مرتبط با امکان وجود توکسین ها و دیگر آلاینده ها و اطمینان از سلامت محصول وارد بازار داخلی مصرف و آماده برای صادرات می شود.
مواردی از مصارف خانگی خمیر خرما
در فرآیند تولید خمیر خرما موادی به آن اضافه یا چیزی از آن کاسته نمی شود و به همین دلیل خمیر خرما همان خواص خرمای طبیعی ارگانیک را داراست و به علت خمیری شدن قدرت جذب آن در بدن بالاتر رفته و سهولت هضمش آسان تر می شود و امکان استفاده در انواع گوناگونی از غذاها را دارد.
از خمیر خرما اصل شبیه کره بادام زمینی به صورت مجزا یا مانند مربا در صبحانه یا میان وعده ها و یا در زمان هائی که به خوراکی سریع و آماده و مقوی نیاز است؛ استفاده می شود. از خمیر خرما برای انواع غذاهای بومی و همگانی ایرانی در انواع شیرینی ها، حلوا ها، رنگینگ ها و.. قابلیت استفاده دارد. در پخت شیرینی ها و کیک های خانگی از خمیر خرما به عنوان قند طبیعی برای تهیه شیرینی و کیک سالم می توان استفاده کرد.
در شیرینی پزی های خانگی می توانید از خمیر خرما به عنوان لایه میانی نان خرمائی یا شیرین کننده ای مقوی و مغذی در انواع خمیر های شیرینی به صورت خمیره استفاده کنید.
شرایط نگهداری از خمیر خرما
برای استفاده بهتر و سالم تر از خمیر خرما بهتر است در ظرف جداگانه و و در محیط خشک از آن نگهداری شود. به صورت جزئی تر در مورد نگهداری خمیر خرما مناسب است به موارد زیر توجه کنیم.
بسته بندی: در بسته های مناسب پخش و صادرات از ظروف لعاب نانو یا پوشش های مناسب مواد خوراکی خمیری استفاده می شود تا میزان ماندگاری طبیعی آن بالا تر رفته و حفظ شود.
نگهداری: خمیر خرما پس ازتهیه توسط مصرف کننده و باز کردن بسته بهتر است با شرایط زیر نگهداری و مصرف شود.
نرم ماندن: به طور معمول محصول نباید خیلی سفت شود، در صورت باز کردن و استفاده از از یک قاشق مخصوص برای برهم زدن و برداشتن خمیر استفاده شده و مواد خوراکی دیگر مخلوط در آن نشود تا باعث بر هم خوردن حالت اولیه خمیره نشود.
دما: در دمای معمولی یخچال نگهداری شده و فریز نشود؛ یخ زدگی خمیر، از کیفیت آن پس از باز شدن و استفاده می کاهد یا پس ازنرم شدن پس از یخ زدگی کیفیت اولیه را نداشته و باید سریع استفاده شود.
تازگی: ضمن توجه به تاریخ انقضاء، از خشک بودن محیط بسته بندی و اطراف آن اطمینان حاصل کنید، هر مقدار رطوبت اضافی وارد شده به خمیره، امکان ترش شدن و به هم خوردن حالت طبیعی آن را بالا می برد.
شکرک: برای جلوگیری از شکرک زدن، اگر از قاشق آغشته به ماده خوراکی و خصوصا شیرین برای برداشتن خمیر خرما استفاده کنید؛ احتمال بر هم خوردن تعادل خمیره و شکرک زدنش بالا می رود و در این صورت؛ بعد از هر بار مصرف مقدار یک قاشق چایخوری آرد ذرت نرم به اطراف محلی که از آن خمیره برداشته اید بپاشید.
در حالت معمولی نیز در صورت میزان بیش از 3 کیلو، و نیاز به استفاده تدریجی از خمیر خرما؛ در صورت مشاهده مقداری شکرک، برای هر 250 گرم یک قاشق چایخوری از آرد ذرت نرم استفاده کنید تا شکرک در همه محیط خمیره پخش نشود.
بررسی کلی طبع خمیر خرما
برای شناخت طبع خمیر خرما باید نوع خرمائی که به عنوان ماده اولیه خمیر گیری مورد استفاده قرار می گیرد را بدانیم. به طور کلی برای خرما طبع گرم و خشک و برای رطب طبع گرم و مرطوب قائلند؛ ولی تعداد زیاد واژگان و لغات در فارسی و عربی برای خرما نشان دهنده تنوع و کاربرد بسیار انواع این میوه است و در کتب مرجع طب سنتی(جالینوسی و سینوی) برای اغلب آن ها سرفصلی جداگانه در طبع و خواص داروئی و غذائی نوشته شده و برای مصرف های غیر ضروری یا ناساز با طبع بدن؛اصلاح کننده مناسب را نوشته و تجویز کرده اند.
طبع خمیر خرما: طبع خمیر خرما به نسبت نوع خرما می تواند متفاوت باشد ولی به پیرو انواع عصاره هائی که از مواد غذائی گرفته می شود، خمیر خرما نیز از یک دستی برخوردار است و طبع گرم خشک اعلب خرماهای ایرانی( به غیر از عجوه) گرم و خشک و مرطوب است و پس از خمیر گیری میزان فیبر آن کاهش یافته و یا تغییر شکل می دهد و طبع آن به گرم و مرطوب بیشتر نزدیک می شو و متعادل تر از خرما های معمولی است.
روش تشخیصی: برای تشخیص طبع خرما از مخلوط آب و نشاسته و مقداری جوش شیرین استفاده می کنند. به اندازه نیم سیر نشاسته و شش نخود جوش شیرین را در یک رطل آب سرد بریزید؛ بعد مخلوط را مقداری هم بزنید، لازم نیست همه نشاسته کاملا حل شود؛ بعد یک قاشق خمیر خرمائی که تهیه کرده اید، در داخل محلول بیندازید؛ اگر خمیره از هم جدا شد، به هر اندازه که میزان جدا شدگی آن بیشتر باشد طبع خمیر خرما ی شما ضمن گرم بودن، خشک تر است و هر میزان که به هم چسبیده تر مانده و در گوشه ای از ظرف ته نشین و جمع شده باقی ماند؛ طبع خرما گرم و مرطوب تر است.
برای توضیح در مورد تفاوت و نوع مصرف خمیر خرما های با طبع گرم و خشک و تفاوت شان با گرم و مرطوب در مطالب آینده با جزئیات بیشتر و خواص و نحوه مصرف هر کدام با شما خواهیم بود.
ولی به صورت کلی استفاده از آن، در اوائل روز برای جلوگیری از بلغمی و صفرایی شدن بدن مناسب و به ویژه در صورت بروز و افزایش بلغم و سودا،توصیه شده است.
بازار عرضه خمیر خرما صادراتی
پخش خمیر خرما صادراتی و با کیفیت را می توانید از توزیع کنندگان کلی این محصول که آن را از منابع اصلی تهیه و با روش نگهداری مطلوب عرضه می کنند؛ بخواهید. شما می توانید با مراجعه به سایت با پر کردن فرم مشخصات؛ یا از طریق روش های دیگر درج شده در سایت؛ با ما بدون واسطه ارتباط بگیرید تا سریعا محصول مورد تقاضای تان برای شما ارسال شود.
علاوه بر عرضه خمیر خرما صادراتی و با کیفیت در داخل بر اساس میزان تقاضا؛ با وجود تنوع خرمای تولید داخل و وجود صنایع جانبی و تکمیلی موجود در کشور و امکان بالای میزان تولید این محصول در ایران؛ صادرات آن به کشورهای همسایه به ویژه کشورهائی که یا این محصول را از پایه نداشته و نخیلاتی ندارند؛ مانند افغانستان و تاجیکستان و..یا نیروی انسانی متخصص در کنار محصول اصلی را ندارند مانند عراق و… بازار صادراتی مناسبی هستند و تقاضای خمیر خرمای ارگانیک در آن ها وجود دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.