خمیرخرما به دلیل کاربردی بودنش در مصارف شیرینی پزی ، لواشک سازی و کیک پزی همواره از سوی مراکز مختلف مورد توجه بوده است. این محصول همیشه در دسترس بوده و می توان گفت افراد به صورت چهار فصل می توانند از این محصول استفاده کنند. به این دلیل ، بازار پخش خمیر خرما کیلویی فعال بوده و توانسته از این نظر نیاز افراد را در سرتاسر کشور تامین کند . این محصول به دو صورت خمیر خرما بسته بندی و خمیر خرما فله ای خرید وفروش می شود . قیمت خمیر خرما با کیفیت باتوجه به وزن ، رنگ و تاریخ تولید آن متغیر است.
بهبود بیماری های گوارشی با مصرف خمیر خرما
- صبح بهترین زمان برای خوردن خمیر خرما برای به دست آوردن فواید زیاد خرما است همچنین شروع خوردن خمیرخرما بلافاصله پس از اذان مغرب و بعد از روزه داری در ساعات طولانی روزانه فواید زیادی برای بدن شما دارد . از آنجایی که خمیر خرما حاصل شده از خرما است یکی از بزرگترین خاصیت ها را که همان بهبود عملکرد گوارش است را دارا می باشد. خمیر خرما منبعی از ویتامین ها و مواد معدنی مهم برای عملکردهای حیاتی بدن است. مصرف آن سبب تامین انرژی بدن در صبح می شود. خمیر خرما سرشار از فیبر است و به شکل ترکیبی درانواع کیک ها و کلوچه ها مصرف می شود.
مصرف خرما به شما کمک می کند احساس رضایت کنید و در طول روز احساس سیری داشته باشید . خمیر خرما شامل قندهای طبیعی ساده است که هضم و جذب آنها آسان است ، مانند : فلوکوز ، ساکارز و فروکتوز ، که برای افزایش قند خون عمل می کند و به محض خوردن آن بدن شما را مستقیماً سرشار از انرژی می سازد. همچنین بدن شما را برای دریافت مواد بعدی (شام یا ناهار ) آماده می کند. از شما در برابر اختلالات روده محافظت می کند. ناراحتی های معده را درمان می کند ، زیرا حاوی نیکوتین است که به بدن در خلاص شدن از شر باکتری های مضر کمک می کند.
یبوست مزمن را درمان می کند ؛ چون حاوی سلولز است. این ماده به از بین بردن اسهال کمک می کند ، زیرا حاوی پتاسیم است که در درمان گاستروانتریت مفید است . از آنجا که خرما منبع غنی از فیبرهای محلول و نامحلول در رژیم غذایی است ، مطمئناً در ارتقاء سلامت و عملکرد دستگاه گوارش و جلوگیری از برخی اختلالات روده ای مانند: اختلال حرکات روده ، نفخ ، یبوست ، اسهال موثر عمل می کند خمیر خرما با خواص آنتی باکتریایی خود باعث جلوگیری از عفونت روده ها و روده بزرگ می شود و منجر به تحریک رشد باکتری های مفید در روده می گردد. از بروز ناراحتی های شایع در بین مردم مانند بواسیر و سرطان دستگاه گوارش نیز پیشگیری می کند.
خمیر خرما چگونه تهیه می شود
خمیر خرما فرآورده ی خرماست بنابراین جهت تهیه ی آن معمولا از خرماهای ممتاز مثل خرمای شاهانی ، مضافتی و کبکاب استفاده می کنند .خرماها نباید دچار خرابی و سوختگی باشند . هرچه خرما تازه تر و پرشیره تر باشد خمیر آن نیز باکیفیت تر خواهد بود .برای این کار ابتدا خرماها خوب شسته می شوند. هسته ها ، کلاهک ها و پوسته های خرما جدا می گردند و قسمت گوشتی خرما خورد می شود. می توان گفت مخلوط سازی گوشت خرما و آسیاب کردن و صاف کردن آن در طی یک مرحله انجام می شوند. برای ایجاد یک خمیر با بافت نرم رطوبت آن باید حداکثر 26 درصد باشد .این خمیر به صورت صنعتی توسط دستگاه های مخصوص انجام می گیرد . برای تهیه آن به روش خانگی به صورت زیر عمل می شود :
حدود 4 فنجان آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط بریزید. صافی بخار را روی آن نصب کنید. خرما را در آبکش قرار دهید. خرما را حدود 15 دقیقه بخار پز کنید تا نرم شود . خرمای پخته شده را در یک کاسه بریزید. کره و دارچین را به آن اضافه کنید با استفاده از چنگال ، خرما را له کنید تا قوام خمیر به دست آید. بگذارید خرما در دمای اتاق کمی سرد شود سپس خمیر خرما را روی ورق پلاستیکی بگذارید و از هر طرف آن را با کاغذ خوب بپوشانید. آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود. از خمیر خرما می توانید برای تهیه انواع شیرینی ها و دسرها استفاده کنید. خمیر خرما بافت نرم ، منعطف و غیر چسبنده دارد که به راحتی شکل می گیرد . این خمیر بسته به نوع خرما ، قهوه ای رنگ یا سیاه رنگ می باشد.
نکاتی درباره ارزش غذایی خمیر خرما
خرما به عنوان یک غذای سالم و یکپارچه در نظر گرفته می شود ، زیرا حاوی درصد بسیار کمی از چربی ، عاری از کلسترول و سرشار از پروتئین و فیبر غذایی است. خرما از جمله میوه هایی است که نمی توان از آن صرف نظر کرد.هر 100 گرم خرما حاوی 282 کالری است ، علاوه بر غنی بودن از عناصر ضروری مانند: سلنیوم ، پتاسیم ، کلسیم ، منیزیم ، آهن ، مس و ویتامین های مختلف مانند اسید فولیک و ویتامین B5.خرما حاوی پتاسیم بیشتری نسبت به موز و آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به زغال اخته است. معادل اسید ، پانتوتنیک اسید ، کولین و بتائین خرما همچنین دارای مقدار زیادی مواد معدنی است: کلسیم ، آهن ، منیزیم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، روی ، مس و منگنز.
کارخانه خمیر خرما کیلویی
خمیرخرما از جمله محصولات مغذی و مورد نیاز فرزندان شماست این محصول توسط کارخانه ی مربوطه ، از بهترین و مرغوب ترین خرماها تولید می شود. شرکت تولید کننده محصولات ارگانیک خرما از جمله خمیرخرما با گسترش محدوده محصولات خود با تنها و جدیدترین محصولات دیگر مانند شیره خرما ، شیره انگور ، شیره توت و شهد خرما قصد دارد بهترین و باکیفیت ترین محصولات را به بازار داخلی و خارجی ارائه کند .کارخانه ی تولید کننده دارای گواهی تولید و بسته بندی مواد غذایی است که توسط وزارت کشاورزی و غذا تأیید شده است .
با استفاده از دستگاه های استریل شده ، خمیرخرما را از برترین خرماهای کشور تولید می کند. هیچگونه افزودنی ، شیرین کننده ی اضافه ، رنگ ، طعم و دیگر ورودی های مصنوعی طی مراحل تولید به خمیر خرما اعمال نشده است . پس از تولید ، خمیر خرما در بسته بندی دقیق در شرایط بهداشتی به صورت کیلویی و فله ای عرضه می گردد .مراکز عرضه کننده تخفیف خوبی برای مشتریان دائمی خود لحاظ کرده اند که سایر افراد می توانند آن راسفارش دهند و از تخفیفات و خدمات این مراکز برخوردار شوند .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.