با توجه به تنوع بالای شیره انجیر، برخی سودجویان اقدام به تولید شیره مصنوعی کرده و به بازار عرضه می کنند. شیره انجیر نامرغوب در بسته بندی های نامرتب و طعم و مزه ی نامطبوع در مقابل شیره انجیر مرغوب با بسته بندی های شکیل، طعم و مزه عالی قابل مقایسه حتی برای افراد عادی نیز می باشد. شیره انجیر عمده در ظرف های بزرگ از سوی تولیدکنندگان شیره انجیر به مراکز توزیع عرضه و سپس در ظرف های شیشه ای کوچک تقسیم بندی شده و با توجه به نیاز بازار به مناطق مختلف ارسال می شود.
آشنایی با خواص دارویی شیره انجیر
تنوع در دنیای شیره ها به خصوص در حیطه میوه ها بسیار زیاد است. یکی از بهترین شیره های گیاهی با خواص درمانی بالا، شیره انجیر نام دارد. کارخانجات تولیدی شیره انگور عمده با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و مرغوب اقدام به تولید بهترین شیره انجیر به صورت عمده و با قیمت مناسب نموده و در مراکز پخش توسط توزیع کنندگان عرضه می گردد. اکثر محصولات صنعتی دارای مواد افزودنی و غیرخوراکی بوده و در طولانی مدت تاثیرات خوبی برای بدن را به دنبال نخواهد داشت با این وجود محصولات ارگانیک و گیاهی همانند انواع شیره ها که علاوه بر طبیعی بودن خواص فوق العاده ای نیز بر سلامتی انسان دارد، در بین مردم رواج یافته است.
تولید کنندگان شیره انجیر مرغوب، سعی بر آن دارند تا در تمامی فرآیند تولید شیره انجیر مواد افزودنی و ناخالصی اضافه نشود و محصول نهایی با درصد خلوص بالا و کیفیت مطلوب به بازار عرضه گردد. طبع مزاجی شیره انجیر گرم و تر است. شیره انجیر دارای خواص دارویی و ارزش غذایی بالایی می باشد. در ادامه به بررسی خواص شیره انجیر می پردازیم: – منبع بسیار خوب ویتامین B6 – ملین عالی
حاوی تریپتوفان: رفع بی خوابی و استرس های قبل خواب – درمان یبوست – مبارزه با سنگ مثانه – عضله ساز طبیعی – درمان بواسیر و فشارخون – کاهش خطر ابتلا به سرطان ها به علت دارا بودن انواع ویتامین های ضروری بدن – ویتامین C و تاثیرات آن در کاهش افتادگی و تقویت سیستم ایمنی بدن – دارا بودن منیزیم که منبعی عالی برای رشد موها محسوب می شود – کلاژن سازی برای پوست
حاوی کاروتن و آنزیم های مختلف – منبع غنی فیبر غذایی – درمان التهاب مجاری تنفسی – افزایش قوای جسمی و جنسی در کنار خواص فوق العاده شیره انجیر طبیعی، اما مصرف آن را برای کسانی که از مشکل کبدی رنج می برند و یا قند بالایی دارند، توصیه نمی کنیم.
مصرف شیره انجیر برای اضافه کردن وزن
خواص بی نظیر شیره انجیر سبب شده این ماده مغذی و سرشار از املاح در برنامه غذایی تمامی افراد نقش پر رنگی داشته باشد. قیمت شیره انجیر به نسبت خواصی که دارد، بسیار اقتصادی است. قیمت ارزان شیره انجیر سبب شده بیشتر مردم در کنار مواد خوراکی خود از این ماده به عنوان نوعی مربا نیز استفاده کنند. یکی از مهمترین خواص شیره انجیر، درمان لاغری مفرط افراد است.
شیره انجیر دارای کالری بالایی می باشد که در هنگام پخت تحت تاثیر املاح مختلف، این کالری افزایش نیز می یابد. شیره انجیر طبیعی دارای قند بسیاری است از این رو مصرف آن برای کسانی که از لاغری مفرط رنج می برند بسیار مفید می باشد. مصرف شیره نجیر در دوران بارداری یکی از غذاهایی است که باید در رژیم غذایی هر خانم باردار قرار گیرد. یکی از مهمترین فواید این محصول کمک به رفع کم خونی و رفع نفخ است، همچنین بسیار انرژی زا و مقوی است.
پزشکان طب سنتی معمولاً سه تا چهار قاشق غذاخوری در روز را در دوران بارداری تجویز می کنند. البته مصرف سرکه عسل و دانه ریحان به دلیل طبع گرم این سه آب میوه می تواند به عنوان یک درمان کمک کند. قند سه و چهار شیره بسیار بالاست و مادران مبتلا به دیابت بارداری باید در مصرف آن احتیاط کنند.
اولین، مهمترین و بزرگترین ویژگی این محصول درمان کم خونی و فقر آهن است. شیره انجیر حاوی آهن است و می تواند از کم خونی جلوگیری کند. این ماده غذایی حدود یک سوم آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند. هر کدام از این آب میوه ها به طور جداگانه ویژگی های زیادی دارند. وقتی ترکیب شود، در درمان کم خونی معجزه می کند.
آهن موجود در ترکیب مواد یکی از مهمترین مواد خونساز است. جالب است بدانید که جذب آهن در این ترکیب غذایی به طرز شگفت انگیزی بیشتر از قرص های آهن است، زیرا آهن موجود در قرص ها در عرض 24 ساعت از بدن دفع می شود، اما این آهن از سه آب میوه و چهار آب میوه به خوبی جذب بدن می شود.
خواص شیره انجیر برای یبوست
یبوست یکی از شایع ترین بیماری هایی است که سبب اختلال عملکردهای روده می شود. نفخ شکم، دل درد، دفع مدفوع با درد و سوزش از علائم این بیماری است. آنزیم های متفاوت و ویتامین های A،B،C موجود در شیره انجیر در درمان این بیماری نقش موثری دارند. مواد معدنی موجود در شیره انجیر باعث کاهش التهاب روده و توقویت سیستم گوارشی می شود. از این رو توصیه می شود افرادی که دچار یبوست هستند، شیره انجیر را به صورت عمده خریداری کرده و در برنامه غذایی مصرف خود قرار دهند.
میزان فیبر بالای موجود در شیره انجیر، برای حفظ سلامت گوارش بسیار مفید است. نوع فیبر موجود در شیره انجیر، فیبر خوراکی بوده که باعث می شود مدت طولانی احساس سیری کنید و انرژی بدن را برای زمان زیادی حفظ کند. در شیره انجیر به علت فرآیند پخت، فیبر محلول آن شکسته و از این رو به عنوان ملین خوبی برای بدن به کار گرفته می شود. برای کنترل یبوست بهتر است به مدت یک ماه شیره انجیر البته نه به صورت افراطی، استفاده شود.
عرضه کننده شیره انجیر عمده
شرکت های تولید کننده شیره انجیر ارزان اکثرا در شهرهایی که قطب اصلی تولید انجیر محسوب می شوند، فعالیت می کنند. شرکت های تولیدی بر اساس میزان مواد اولیه در دسترس و نیروی انسانی و توان دستگاه های صنعتی، حجم تولیدات سالیانه خود را تعیین می کنند. این حجم از تولیدات در بازارهای داخلی ارسال و در صورت مازاد بر مصرف به بازارهای خارجی صادر می شود.
برخی از تولیدی ها در سطح کشور، تنها صادرکننده شیره عمده هستند و مستقیما محصول را صادر می کنند. کیفیت محصول صادر شده نکته بسیار مهمی است که با توجه به آن اصالت شرکت سازنده و نام کشور سازنده مطرح می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.