عرضه مستقیم شیره انگور 100% خالص

شیره انگور 100% خالص از کل انگور شامل پوست ، گوشت و دانه ها تهیه می شود. حاوی بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی موجود در انگور رومیزی، به علاوه مزایای دانه های غنی از مواد مغذی برای سلامتی است.

خوردن انگور کامل نیز یک انتخاب عالی است. میوه تازه فیبر و ویتامین های اضافی را تأمین می کند.

عرضه مستقیم شیره انگور 100% خالص

همه چیز درباره خواص شیره انگور

همه چیز درباره خواص شیره انگور روش های مصرف انگور بی شمار است. از استفاده در دسرها ، ماکتل ها و کوکتل ها و سالادها گرفته تا عنصر اصلی در تهیه کشمش، بی دلیل نیست که انگور به عنوان ملکه میوه ها شناخته می شود. انگورها که در گروه توت ها طبقه بندی می شوند دارای انواع و رنگ های مختلفی هستند – سبز ، قرمز ، آبی ، بنفش و قرمز تیره. تعجب خواهید کرد اگر بدانید سالانه حدود 72 میلیون تن انواع مختلف انگور در سراسر جهان کشت می شود. در حالی که بخش عمده ای از تولید انگور در جهان توسط صنعت شراب سازی استفاده می شود ، مابقی محصول به عنوان میوه مصرف می شود و بخش کمی نیز در تهیه میوه های خشک از آنها استفاده می شود. گفته می شود که انگور برای اولین بار به صورت محلی در خاورمیانه تولید شد. سرانجام ، ملل مختلف نیز شروع به توسعه آن و استفاده از آن در فرآیند تولید شراب کردند. به تدریج و به تدریج ، کشورهای دیگر نیز کشت آن را آغاز کردند و از آن در فرآیند تولید شراب جدا از استفاده از آن برای اهداف دیگر استفاده کردند. قابلیت حمل، بافت ، طعم و تنوع انگور آنها را به یک میوه انگشتی معروف در سراسر جهان تبدیل کرده است. مزایای بالقوه پزشکی مصرف انگور بسیار زیاد است. بر اساس مطالعات انجام شده، انگور از سرطان، بیماری های قلبی، فشار خون بالا و یبوست جلوگیری می کند. انگور سبز در طول سال به راحتی در بازار قابل دسترسی است. سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند پلی فنول ها و رزوراترول، ویتامین C و سایر مواد مغذی ضروری ، انگور یا آب میوه آن می تواند در صورت مصرف منظم برای سلامتی شما معجزه کند. علاوه بر این، بوی مرکباتی و میوه ای و طعم تند آن را به یکی از محبوب ترین و لذت بخش ترین میوه ها در بین همه تبدیل کرده است. انگور دارای اجزای خاصی است ، به همین دلیل وضعیت “فوق العاده غذا” به آنها داده شده است.

مزایای کلی آب انگور: از بروز مشکلات پوستی جلوگیری می کند میگرن را تسکین می دهد یبوست را برطرف می کند خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد اختلالات کلیوی را درمان می کند قدرت مغز را افزایش می دهد ایمنی را افزایش می دهد از انحطاط چشم جلوگیری می کند خواص ضد التهابی از ریزش مو جلوگیری می کند برای زانو مفید است خستگی را کاهش می دهد آنتی باکتریال فشار خون بالا را کنترل می کند به مدیریت وزن کمک می کند.

در اینجا برخی از مزایای انگور است که می توانید برای بدن ، پوست و موی سالم استفاده کنید:

فواید آب انگور برای پوست:

محافظت در برابر آفتاب پیری را معکوس می کند پوست را نرم و لطیف می کند یکدست رنگ پوست را می بخشد به کاهش جای زخم کمک می کند

فواید آب انگور برای مو:

ریزش مو را درمان می کند براق طبیعی می افزاید حجم را ارائه می دهد با شوره سر مبارزه می کند موها را نرم و سالم کنید

فواید آب انگور برای سلامتی:

میگرن را برطرف می کند خواص ضد التهابی از سوء هاضمه جلوگیری می کند قدرت مغز را افزایش می دهد از انحطاط چشم جلوگیری می کند کاهش خطر بیماری های قلبی کمک به اختلالات کلیوی آسم را برطرف می کند به مبارزه با عفونت های ویروسی کمک می کند یبوست را برطرف می کند

فواید شیره انگور برای سلامتی

مانند میوه ای که از آن تهیه شده است،شیره انگور منبع ویتامین و مواد معدنی بدون چربی و بدون کلسترول است. شیره انگور کم سدیم نیز هست. در اینجا برخی از مزایای مصرف شیره انگور وجود دارد:

کاهش خطر بیماری

شیره انگور حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که می تواند بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت کند. رادیکال های آزاد مواد مضر هستند، مانند آلودگی یا مواد شیمیایی موجود در غذاهای فرآوری شده. صدماتی که به سلول ها وارد می شود می تواند در ایجاد بیماری های قلبی، سرطان و سایر بیماری ها نقش داشته باشد. آنتی اکسیدان ها ممکن است به جلوگیری یا حتی معکوس این آسیب کمک کنند. آب میوه های تهیه شده از انگور کنکورد یا بنفش برای کاهش خطر بیماری بهتر است. انگور کنکورد و بنفش به طور طبیعی دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به سایر انواع میوه است.

بهبود سلامت قلب

تحقیقات اولیه نشان می دهد که آب انگور قرمز و بنفش ممکن است سلامت قلب و عروق را به همان روش شراب قرمز تقویت کند. مزایای مشابه شراب قرمز و آب انگور شامل محافظت از عروق خونی ، کاهش خطر لخته شدن خون و حفظ فشار خون و سطح کلسترول سالم است.

فشار خون پایین

پتاسیم موجود در آب انگور با کمک به بدن برای دفع سدیم اضافی می تواند برای افراد مبتلا به فشار خون مفید باشد. پتاسیم همچنین با آرام کردن دیواره رگ های خونی می تواند فشار خون را کاهش دهد.

پیشگیری از عفونت های مجاری ادراری

شاید شنیده باشید که آب کرن بری می تواند به مبارزه با باکتری های عامل عفونت ادراری کمک کند. مطالعات اولیه نشان می دهد که آب انگور سیاه ممکن است به همان شیوه عمل کند.

چگونه از انگور لذت ببریم؟

می توانید در هر زمان از روز انگور آبدار و چاق مصرف کنید. با این حال ، مقدار آنها باید محدود شود زیرا سطح قند آنها بالاست و می تواند منجر به افزایش وزن یا افزایش سطح قند خون در افراد دیابتی شود. در اینجا این است که چگونه می توانید از میوه های فصل به طرق مختلف لذت ببرید و سالم بمانید.

  1. میان وعده- یک میان وعده کم کالری که می توانید آن را در صبحانه به عنوان افزودنی به جو یا غلات ، عصر قبل از شام یا به عنوان دسر بعد از شام میل کنید. با این حال ، مقدار را محدود کنید زیرا بیش از حد آن می تواند تأثیر معکوس بر سلامت شما داشته باشد. این میوه با پنیر همخوانی دارد و می توان آن را به عنوان میان وعده مهمانی میل کرد.
  2. دسرها- شیرینی طبیعی انگور آنها را به یک انتخاب ایده آل برای دسر تبدیل می کند. بستنی های انگور سبز یا انگورهای جامد یک گزینه مناسب برای غذای سالم بعد از غذا هستند. نوشیدنی ها و کوکتل ها- آب انگور چه به صورت خود باشد و چه به کوکتل یا ماکتل مورد علاقه شما اضافه شود ، یک نوشیدنی بسیار مفید است.
  3. سالاد و کاری- انگور را مانند سالاد مرغ به سالاد خود اضافه کنید یا آن را به عنوان غذای کنار یا مرغ در بوقلمون یا مرغ خود سرو کنید. همیشه با طعم و مزه میوه ای که به کام می دهد نمایش را می دزدد.
  4. موارد دیگر استفاده از انگور- انگور به دلیل کاربردهای مختلف آن در داروها و تهیه شراب ، نوشیدنی ها و انواع دیگر غذاها مانند مربا ، چاتنی و غیره معروف است. روغن هسته انگور سرشار از آنتی اکسیدان است که پوست و مو را سالم نگه می دارد. به طور کلی در محصولات آرایشی مانند کرم صورت و سرم شب استفاده می شود.

سلامت استخوان ها با مصرف شیره انگور

شیره ی انگورمنبع خوبی از کلسیم است و به استجکام ساختار استخوان کمک می کند. هم چنین، مصرف شیره ی انگور به بهبود وضعیت سلامت دندان ها نیز کمک می کند. این ماده ی غذایی قدرت انقباض ماهیچه ها را نیز افزایش می دهد. مصرف شیره ی انگور از بدن در برابر بروز بیماری های استخوانی، به خصوص در دوران بعد از یائسگی، محافظت می کند.

مواد معدنی مفید در شیره انگور

مواد معدنی مفید در شیره انگور یک وعده فنجان شیره انگور حاوی موارد زیر است:

کالری: 76

پروتئین: 1 گرم

چربی: 0 گرم

کربوهیدرات: 19 گرم

فیبر: 0 گرم

شکر: 18 گرم

شیره انگور فراهم می کند:

ویتامین سی کلسیم منیزیم فسفر پتاسیم نوشیدنی های با طعم انگور ممکن است قند و آب بیشتری نسبت به آب میوه داشته باشند ، کالری زیادی به شما می رسانند و ویتامین ها و مواد معدنی کمی در اختیار شما قرار می دهند. به دنبال “100٪ آب میوه” در برچسب باشید تا از مزایای سلامتی شیره انگور بدون قند اضافی برخوردار شوید.

افزایش انرژی با مصرف شیره انگور

طبع این خوراکی گرم و تر است و بیش‌تر افراد می‌توانند از آن استفاده کنند. این شهد شیرین بسیار مقوی، مغذی و ضد نفخ است و به دلیل داشتن ویتامین‌ها و مواد معدنی حیاتی ازجمله کلسیم، پتاسیم، منیزیوم، آهن و ویتامین‌های A، B، C برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است بنابراین نباید از خوردن آن غافل شد. شیره انگور انرژی‌زاست چون قند طبیعی زیادی دارد و این قند خیلی سریع در بدن حل‌شده و انرژی بدن را تأمین می‌کند.

شیره انگور در ترکیب خود منیزیم دارد، حجم کلسیم موجود در رگ‌های عصبی و خونی را متعادل می‌کند و باعث آرامش اعصاب می‌شود و به همین علت برای افرادی که افسردگی دارند باعث بهبود خلق و افزایش نشاط شده و انرژی آن‌ها را افزایش می‌دهد.

سفارش عمده شیره انگور خالص

سفارش عمده شیره انگور خالص هم اکنون میتوانید با کارشناسان ما در مورد سفارش شیره انگور عمده و شیره انگور صادراتی و نیز شیره انگور ارزان مشاوره رایگان بگیرید.

تولید انواع شیره انگور صادراتی

فرایند تولید آب انگور در کارخانه

فرآیند تولید آب انگور شامل انتخاب مواد اولیه ، تمیز کردن ، برداشتن ساقه، خرد کردن، تقطیر رنگ، استخراج، فیلتراسیون، مخلوط کردن، شفاف سازی، پر کردن و آب بندی، عقیم سازی و خنک سازی است.

انتخاب مواد اولیه

انگورهای تازه و کاملاً پخته شده با طعم و آب میوه غنی را انتخاب کنید. انگور نارس یا رسیده، آسیب دیده یا بیمار را بردارید. دستگاه مرتب سازی میوه می تواند نیروی کار شما را در این فرایند ذخیره کند.

شستشوی انگور

انگورهای انتخاب شده را با 0.03٪ محلول پرمنگنات پتاسیم آغشته کنید ، سپس آنها را در آب شناور بشویید تا قرمز باقی بماند. برای تمیز کردن موثر انگورها می توانید از ماشین لباسشویی موج سواری استفاده کنید . این یک وسیله خاص برای تمیز کردن میوه است. آب تحت عملکرد پمپ آب سقوط می کند و باعث می شود میوه ها در مخزن آب بچرخند. هنگامی که آنها را از مخزن با آسانسور بیرون می آورند ، سم پاشی ها سطح آنها را تمیز می کنند. پس از این مراحل ، ناخالصی ها و آلودگی ها به طور کامل حذف می شوند.

ساقه ها و دانه ها را خرد کرده، جدا کنید

ساقه انگور 3 تا 8 درصد وزن میوه را تشکیل می دهد. ترکیب اصلی آنها لیگنین است ، با 1-2.5 tan تانن ، 0.5-1.5 acid اسید و کمی ماده تلخ. در صورت آلودگی آب میوه باید آنها را قبل از خرد کردن حذف کنیم. ریشه یابی انگور تجهیزات تخصصی برای این فرایند است. می تواند ساقه انگور را برداشته ، انگور را خرد کرده و تفاله انگور را با یک پمپ تک پیچ منتقل کند. تغذیه کننده پیچ بدون قدم می تواند تغذیه کمی را درک کند. ساقه انگور با تنظیم سرعت چرخش با انواع مختلف انگور سازگار می شود. غلتک خردکن از لاستیک الکتریکی غیر سمی بالا ساخته شده است و هیچ گونه آسیبی به انگور نمی رساند. خمیر انگور خرد شده توسط پمپ پیچ به مرحله بعدی منتقل می شود. اندازه منافذ غربال درام را می توان با توجه به اندازه دانه های انگور سفارشی کرد ، بنابراین هنگام سفارش باید حداکثر و حداقل اندازه انگور خود را ارائه دهید.

گرمایش برای تقطیر رنگ انگورهای خرد شده را تا 60-70 درجه گرم کنید. این فرآیند را به مدت 15 دقیقه نگه دارید تا رنگدانه موجود در انگور به آب میوه نفوذ کند. استخراج و تصفیه آب انگور آب را از مغز انگور خرد شده خارج کنید ، سپس آب آن را فیلتر کرده و با گونی پارچه ای سرباره را بردارید. ترکیب آب انگور آب انگور را برای مخلوط کردن در مخزن ذخیره پر کنید. 20٪ مشروب شکر را به آب اضافه کنید و درجه قند را به 16٪ تنظیم کنید. سپس به ازای هر 100 کیلوگرم آب انگور 3 کیلوگرم اسید متاتارتاریک 2 درصد اضافه کنید ، در صورت جدا شدن تارتارها از آن. شفاف سازی آب انگور آب انگور کدر را با ژلاتین و تانن شفاف کنید. 4-6 گرم تانن را در هر 100 کیلوگرم آب انگور اضافه کنید. بعد از 8 ساعت ، 6 تا 10 گرم ژلاتین به آن اضافه کنید. دمای مناسب برای شفاف سازی 8-12 است. هنگامی که تمام لخته های موجود در آب میوه به پایین فرو می روند ، می توانید مشروب شفاف را با وان ها بمکید. بعد ، می توانید آب شفاف را تا 80-85 heat گرم کنید. پر کردن و عقیم سازی آب انگور را در بطری شیشه ای استریل شده پر کنید و آن را فوراً ببندید. سپس این آب بطری شده را به مدت 15 دقیقه در آب داغ 85 قرار دهید. سپس ، آب سرد را به تدریج اضافه کنید تا دما به 35 درجه برسد. سپس می توانید بطری ها را خشک کرده و نام تجاری خود را برچسب گذاری کنید.

نکاتی در مورد فرآیند تولید آب انگور در صورت تغییر رنگ ، آب انگور را از آهن ، کوپر یا سایر فلزات دور نگه دارید. آب انگور استخراج شده باید در دمای معمولی بطری شود. قبل از بسته شدن بطری ها ، هوای داخل بطری باید خارج شود.

توزیع کنندگان شیره انگور 100% خالص

توزیع کنندگان شیره انگور 100% خالص برای دریافت اطلاعات کامل در مورد توزیع کنندگان انواع شیره انگور و شیره انگور خالص و شیره انگور اعلا و شیره انگور فله با شماره تماس های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما